tirsdag den 27. november 2007

Øjenbetændelse



27. nov 2007 09:19, Bisous

Ja det er nogle super lækre emner der er oppe og vende i disse dage... det beklager jeg!
Men altså jeg har selvfølgelig fået øjenbetændelse oven i influenza.. fordi influenza alene er jo ikke nok til at gøre livet ganske surt, vel?
Lad mig endnu engang sige tak til mine pligtopfyldende kollegaer der slæbte sig på arbejde på international "tag dine baciller med på arbejde" dag!
Men det her med øjenbetændelse får mig sådan til at tænke på en anden kær kollega der engang var ude og rejse for firmaet. Han skulle kun være væk 1 nat, så han pakkede let (som mænd jo kan) med rent undertøj og skjorte i computertasken.
Han kom til sin destination (en stor europæisk hovedstad) og tog ud på vores meget fancy addresse.
Hans jakkesæt var blevet lidt krøllet, hans hår var blevet lidt for langt, men han havde ikke haft tid til at blive klippet, inden han tog afsted, men værst af alt: hans ene skosål havde løsnet sig, så den flappede når han gik.
Han holdt møde hele dagen, og besluttede sig får at gå tilbage til hotellet. Midt mellem kontor og hotel åbnede himlen sig, og regnen væltede ned i lårtykke stråler.
Han blev fuld stændigt gennemblødt!
Da han ikke havde tørt tøj med, måtte han blive på hotellet og spise kedelig hotelmad. Det gjorde ham ikke så meget da han havde meget ondt i det ene øje.
Det gennemblødte jakkesæt var hængt til tørre på badeværelset. De gennemblødte (og i det ene tilfælde meget åbne) sko var proppet med toiletpapir.
Næste morgen kunne han næsten ikke åbne øjet. Det var fuldstændigt klistret og gult, og meget meget ømt.
Han rensede øjet (det under det gule snask var helt rødt), puttede tape rundt om skoen, og tog sit jakkesæt på.
Jakkesættet var fuldstændigt krøllet. Det så ud som om det var blevet vasket i en vaskebold... og havde fået lov til at tørre i bolden!
Og så gik han over mod vores fancy kontor. Hvor receptionisten ikke var meget for at lukke ham ind... og who can blame her?
Der stod han, langhåret, i et krøllet jakkesæt, med tape om skoen. Han kunne skule til hende med sit røde, snaskede betændte øje, og prøve at insistere på at det var ham der var på ID kort billedet...
Ikke verdens bedste tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar